MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ne kadar kmise bir sey demeside diyorum ben bir sey.

Balkonun kapısı niye açık ? niye gerekli seyler alınmadı ? benim 2 adet kuşum var gerekli önlemleri alıyoruz kaçmasın diye 7/24 dısardalar Allaha sükür hiç muhabbet kuşum kaçmadı. Sorumluluk istiyor hayvan bakmak hiç bakmayın bu saatten sonrada bakmayın daha iyidir ...
dostum kediyle kuşu bir tutman çok yanlış! bende kuş besledim kaçırmadan. hiç kedi besledinmi bilmiyorum ama beslememiş gibi görünüyorsun.

Tonks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kedileri fark etmek imkansız gibi bir şey. Yaşamadan bilemezsiniz.
Aynen katılıyorum size.

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yüklenmişin

Ben de gözümün önünden ayırmıyorum ama yaramaz işte. Kuşlar kafeste en azından camı kapat evde gezsin. Kediler öyle değil. Pırt kapı aralık mı hemen sızıyorlar Sen görene kadar evi dört kez tavaf edebiliyorlar Yavrum benim yaa sevimli şey. Kim bilir aklından ne geçiyordu orda gezerken. Meraklı kediler. Başlarına ne geliyorsa sırf meraktan. Sahipleri de anlıyorum. Üzülüyorlar D vitamini alsın diye açık havaya çıkarıyoruz mesela. Ama onlar bi şekilde oturdukları yerden kalkıp ruhumuz duymadan denizliklede fink atabiliyor.

Hiç hafife almayın. Ben ne kediler gördüm beni ayakta uyutan
Kediler çok yaramaz, uyanık ve meraklı oluyorlar. O yüzden zaptetmekte zorlanabiliyoruz. Kediler köpekler gibi akıllı olmadıkları için eğitemiyoruzda. Balkonu kilitliyoruz camdan düşüyorlar bu seferde.

Nasıl zaptedeceğiz bunu ya, şu bakışlara baksana