29.04.2014 | Düzenleme : Konuyu bilenler bilir, aslında tahmin ettiğimden çok talep vardı ancak bazı sebeplerden dolayı hizmeti ve gelen siparişleri(18) iptal etmek zorunda kalmıştım.

Ancak hizmete bazı şartlar koyarak , iş alımını açmaya karar verdim.
Öncelikle ; konuyu takip edenler bilir, en son hizmeti iptal edip siteleri kendim için açmaya karar vermiştim. 16 adet açtım. Açılış tarihleri 2. ayın sonlarına doğrudur.Bunlar için ayrı bir metrica sayaç hesabı açtım buyrun

Görüntüdeki sitelerden bazıları 2 adeti satıldı 1 adeti hediye edildi. Ben kendim olgunlaştığını düşündüğüm 2 tanesine reklam eklemelerini yaptım.Getirisi yanlarında yazıyor.

Örnek sitelerden iki tanesinin açıldığından beri olan yükselişi

2. sitenin yükselişi ve geliri ( bu yukarıdaki 16lık listede yok diğer sayaç hesabında var ancak açılış tarihini görebilirsiniz)

Şartlar ve Notlar
- Sistemde sitelere girip bakmanız bile gerekmiyor. Reklam eklenebilecek aşamaya gelindiğinde reklamlarınızı ekleyeceğiz.
- Hosting ve Wordpress Admin bilgileri sizde olmayacak. Domain sizde kalacak. Yukarıda bahsettiğim gibi reklam konulacak kıvama geldiğine emin olduğumuzda, reklamlar tarafımca eklenecek ve yerleşim yapılacak. Ortalama %3 - %6 arası bir sayfa to'muz olacak.
- Hosting masrafı için sahip olduğunuz her site için aylık 5 tl ödeme yapacaksınız. Dilerseniz yıllık 50 TL olarakta ödeme yapabilirsiniz.
- Açılan site oturdu para kazandırıyor.Ancak siz bunu kendi hostunuza taşımak istiyorsunuz. Bu etapta, sitede bulunan lisanslı imleme vb yazılımları kalacak. Ancak benim botum silinip teslim edilecek. O evreye geldiğinde , isteğinize göre 4-5 adet site adresi veririm. Tahmini 200-300 tl arasına bu sitelere bot yaptırırsınız ve bu sitelerden içerik çekmeye devam edersiniz. Bir sorun yaşanmayacaktır oturduktan sonra. Bu şekilde host + wp-admin bilgileri sizde olacak benimle bir bağınız kalmayacak.
- Domainleri siz kendiniz alacaksınız, isim konusunda yardımcı olurum.Godaddy kullanıyorsanız kod ile 4-7 tl arasına temin edebiliriz.
- Garanti : Garanti gibi bir şey yoktur. Malesef bu işte x TL kazanacaksınız diye bir garanti veremem. Kimi site 100 Hite 200-400 tl bırakır, kimisi 300 hite 2 tl bırakmaz. Sitelerin bir yere geleceğine eminim, ama ne kadar kazanacaksınız konusuna bir şey söyleyemem. Dolayısıyla iadede yoktur.

İyi forumlar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:55:20 -->-> Daha önceki mesaj 00:13:06 --

Madjal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu tekrar aktif olursa pm lütfen.
Konu aktif.