Merhaba, en başta adım adım yapacağını belirttiğin için sana örnek kodu yazmıştım.
Benim düşüncem özel alanları parça parça girmen şeklindeydi. Array olarak girdiğinde gene adım adım yapacağını düşündüğümde farklı, yazmaya çalıştığını gördüğümde kafamda farklı birşey canlandı.
Özel mesaj olarak ayrıntılı yazabilirsen beraber yazalım bu kodu
Selam dostum,
Ben olayı çözdüm. Şöyle paylaşayım;
<?php
$kod1gelen = $_POST["kod1input"]; //post edilen birinci form elemanından (input type text) gelen veri atanır
$kod2gelen = $_POST["kod2input"]; //post edilen ikinci form elemanından (input type text) gelen veri atanır
$kod1kontrol = get_post_meta(776, 'Kod1'); //776 pos_id - Kod1 ise Wp Özel alan adı, bu değişken array/dizi döndürür
$kod2kontrol = get_post_meta(776, 'Kod2'); //776 post_id - Kod2 diğer özel alan adı, bu değişken array/dizi döndürür
$kod1varmi=0;
$kod2varmi=0;
if(!empty($kod1kontrol)){
foreach ($kod1kontrol as $kod1 => $value){
if ($value == $kod1gelen){
$kod1varmi=1;
}
}
foreach ($kod2kontrol as $kod2 => $value)
{
if ($value == $kod2gelen)
{
$kod2varmi=1;
}
}
}
if ($kod1varmi == 1 and $kod2varmi==1)
{
echo "Giriş başarılı, lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.";
}
else
{
echo "Kuponkodu veya Erişimkodunu hatalı girdiniz, lütfen tekrar deneyiniz.";
}
?>Şuan problemsiz olarak çalışıyor.
Sayfaya aramadan ulaşacaklar için açıklama yapayım:
Wordpress'de özel alanlar (custom fields) kullanarak, özel alanlara çoklu veri girişi yapıldıktan sonra, bu verileri input, texbox gibi form elemanları ile sorgulamak ve
eğer post edilen form elemanına (input type text) girilen değer; veritabanı tablosundaki özel alan sütununa eklenmiş ise olumlu mesaj verir, eğer ilgili özel alanda girilen kaydı bulamazsa hata mesajı verir.