Kroki yapılabilir fakat 3D modelleme işin içerisine giriyor ise 2. resimdeki gibi fiyat ve sürede ona göre değişiklik gösterilebilir.
Detaylı bi bilgi verebilirseniz yardımcı olabilirim.
Merhaba bir projemiz icin cizim yaptirmak istiyorum yapmak istedimiz sey ogrenciler icin studyo daire yapacagiz kisaca anlatim 1400 metre kareye 1300 metre kare bir arsamiz var kat izni 2,5 kat proje su sekilde olcak her kat ortalama 55-65 metre kare seklinde odalar halinde olcak odanin icinde iki yatak sigacak mutfak banyo calisma alani ve oturma alani olcak ve bu proje tesfik daire baskanligina verilecek suan icin sadece odanin ici cizilecek ornek bir proje koydum..ornek projede olmayan tek sey balkonlar bizde olmicak yukarda belirtmis oldugun 55-65 metre kare alana istedigim bu alanlar yapilarak yayilacak...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:36:06 -->-> Daha önceki mesaj 12:13:20 --
var mı yapabilecek bir arkadaş
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:15:24 -->-> Daha önceki mesaj 13:36:06 --
ÖRNEK 2:

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:32:55 -->-> Daha önceki mesaj 15:15:24 --
bunu yapabilcek kimse yokmu ya koca forumda bir arkada vardı allione diye oda siteden uzaklaştırılmıs buna yakın bir proje çizdirmiştim çünkü