WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle birşey yok, compress edilir o indexler.

Siz o günde 5 tane link değişimi yapan sitelere bakmayın, onlar vurkaç peşindeler. Hemen girmeselerde ileride mutlaka ceza ile karşılaşırlar.

Dünya üzerindeki bütün ağlar birbirine benzerdir. İnternet ağları, telefon iletişim ağları, sosyal medya ve bu site ağları diyelim. Bu konuda özellikle ufkumu genişleten ve bilimsel çalışmalar yapan @aLKaDraZ; hocama, üstadıma teşekkürlerimi ve saygılarımı iletiyorum.

Bu ağın mantığını anlamanız gerekli, verilerin işleniş ve tahmini hesaplanma süreli hakkında bilgi sahibi olmanız gerekli. Bunları çözdüğünüzde filtre yemezsiniz, zaten ne zaman göze batıp ne zaman sıçrayacağınızı öğrenmiş olursunuz.

Saygı bizden kardeşim güzel mesajın için teşekkür ederim. Üstat filan olmuyor ama böyle Millette bişi var sanıcak. Ben nacizane takılmayı seven birisiyim

---
Ayrıca bu link mevzularında size pek az kimsenin bilmediği bir ipucu vereyim nacizane cezadan çıkma zamanınızı dahada kısaltmış olursunuz.

Sorunlu linkleri veya sorunlu sayfaları diyelim biz buna ... Çünkü bağlantı temelli analizler hep sayfaları işaret eder.

Bir log analizi ile bu işin içinde rahatlıkla çıkabilirsiniz bence. Öncelikle access log dosyasınızı indiriyorsunuz. Loglardan google botun hangi sayfalarda daha çok kaldığını tespit ediyorsunuz.

Yani şu soruların cevaplarını buluyorsunuz ?

1- Google bot en çok hangi sayfamı ziyaret etmiş ? Artan azalan şekilde listele
2- Google bot en çok hangi sayfamda daha uzun süre kalmış ? Artan azalan şekilde listele

Google bot normal şartlarda bir sayfada 7 saniye kalırken başka bir sayfada neden 30 dakika kalırki

Ayrıca hosting şirketlerinin bazılarında access log dosyasını kapatırlar. Gereksiz olduğu için. Bunun yanı sıra Google analitik hybrid yöntemini kullanmaktadır. Yani Hem hem javascript ve log dosyalarından bilgi toplamaktadır. Google bile sizin web sitenizde log analizi yapıyor Siz neden yapmıyorsunuz ? Yani diyeceğim oki işin biraz derinine inerseniz sorunlu sayfaları bulmak çocuk oyuncağı gelicek sizlere. Neyse bu konu uzar gider arkadaşlar bana müsade Umarım işinize yarayacak bir bilgi vermişimdir. Surçi lisan ettiysek afola.