Bana sorarsan olabilir. Çünkü kartın sağ alt tarafında maestro logosu var. Kredi kartından farksız bir görünüme sahip.
Üzerinde de şöyle yazıyor. "İnternette, sokakta , alışveriş tek kartta."
Bana sorarsanız içindeki bakiyeyi kullanmak istenirse kullanılması mantık olarak bir kusur yok. Ama derseniz ki ben buna para yükleyeyim atm kart gibi kullanayım. Bence mantıksız komisyon kesiyor çünkü.
bir kredi kartının üzerindeki visa ve maestro logosu kredi kartının kullanım sınırlarını gösterir
visa local maestro ulusal anlamına gelir.
yani paypal kartı dünyanın heryerinde içinde bakiyeniz olduğu takdirde her alışverişinizde kullanabilirsiniz ancak her zaman tek çekimdir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:21:27 -->-> Daha önceki mesaj 17:20:22 --
dedin... Peki bu karti nasil tanimliyoruz paypal hesbaimiza? Yoksa o karta ait bir paypal hesbaimi acmamiz lazim. Cunku karta para yuklendiginde online dusuyor demis migrostaki kisi, hangi hesaba dusecegini nerden halledicez?
kartı aldığınızda kart direk kullanıma açık olarak verilmemektedir.
kartı kullanima acmak için paypal.com.tr/nakit girip kullanıma açmak için adımları izliyorsunuz varsa paypal hesabı orda adımlarda tanımlama kısmını göreceksiniz