Merhaba,
uzun yıllardır flash oyun açıklamaları yazıyoruz. İsteğe göre flash oyunların videosunu çekip, (oyun sesi ya da sessiz) sitenize ait logo ile birlikte uygun bir kısıma yerleştirip oyuna nasıl girildiğini gösteriyoruz.
Bu videoları sizin vereceğiniz youtube hesabına yüklüyor ve sitenize bağlantı verecek şekilde ekliyoruz.
Sadece video şeklinde çalışma ücreti oyun başı 0,75 kuruş
logo ile beraber olursa video başı 1 tl dir. Oyun videoları ortalama bir dakikadan oluşmaktadır.
Örnek olarak logolu bir çalışma;
http://youtu.be/-dsHS5eS-GU
"Bu arada yüklemelerin dışında videoları mp4 şeklinde size iletebilirim. Profesyonel olarak yaptığımız encode sonucu logolu bir dakikalık videolar 3, 5 mb arası olmaktadır. Ayrıca oyunun orta kısımlarından çok net bir görüntü ile beraber...
Bunları isteyebilir/istemeyebilirsiniz. Opsiyoneldir."
Önemli Not: Bir siteye günde 2 adet video yüklenmesini öneriyorum, harici bağlantı gibi spam yapmamak adına. Ayrıca eklenen youtube videolarının anında index almasını sağlıyorum.
Ayrıca hazır flash oyun makaleleri için
TIKLAYINIZ
Ayrıca flash oyun sitelerinize editörlük için
TIKLAYINIZ
Kısacası profesyonelliği tek bir kişide arıyorsanız, bütün işlerinizi yapmaya hazırız. Oyun bizim işimiz diyoruz;
Saygılarımla...
skype adresim; net.kolik (flash oyun sitelerine editörlük ile başlayan adres bana ait)