Öncelkle selamlar,

"Tha" dostum çok doğru bir konuya değinmişsin. Bu foruma ilk üye olduğum zamanlar sene 2007-2008 idi. ( Eski üyeliğim geçmiş yıllarda yaşanan genel bir sorun nedeniyle kaybetmiş olup geri alamadım. Dolayısıyla bu üyelik yeni açılmıştır, tarih yanıltmasın ) O tarihlerde buradaki paylaşımları fikirler ve tecrübeler oluşturmakta idi. Arkadaşlar denediği şeyi anlatıp deneme sonuçlarına ait olumlu/olumsuz verileri de paylaşmakta idi açtıkları konuda. Buradan zaten fikirler ortaya çıkmakta, önerilerde bulunulmakta ve yeni fikirlere vesile olunmakta idi.

Diğer arkadaşlar da kendi bildiklerini/tecrübelerini para ile satmakta özgürdülrler. Etik olup olmadığı tartışılabilir ancak kimseye sen bu işi neden paralı yapıyorsun demek de hakkımız mıdır bilemiyorum açıkçası. Bunun yerine aynı işi ücretsiz yapanlar olduğunda, zaten ne satıcısı kalır ne de alıcısı kalır o basit işlerin. Bu nedenledir ki "En basit işi para ile yapar olduk demek yerine, ben bu işi ücretsiz yaparım" demek forum etiğine daha uygun olabilir.

Selamlar,