Merhaba arkadaşlar, internet aleminde kendimize iş sektörü edinmeyi çok isteriz. Hepimiz evimizde oturarak, güzelce para kazanma konusunda istekliyizdir. Peki neden kazanmayasınız?
Eğer kazanmak istiyor iseniz doğru adrestesiniz. Elimde bulunan toplam altı site ile ayda 1500 TL kazanmak çok kolay, ben ilgilenebildiğim zamanlar günde 500 TL dahi kazandığım olmuştur. İnanmayanlara hesap ekstremi gösterebilirim.
Bu siteler den google de toplam ayda ilgilenildiği zaman 40-50 $ dolar rahat kazanabilirsiniz.
Diğer ve asıl kazanç yolu ise, hemen hemen bütün sitelerin yaptığı gelir yöntemi olan, Blacklink ve makale satışıdır.
Bu yolla siteleri güncel de tutarak ayda kazancınızı katlayabilir, iyi gelir elde edebilirsiniz.
Siteleri satma amacım aile şirketimizde ki işlerin büyük bir bölümünü üstlenmem dolayısı ile zaman bulamamak, bu kazançlı sistemi ise bir kişiye devretme amacındayım.
Sistem için kazancımın çok büyük katını istemiyorum. Sistem için istediğim para ise 1500 TL. Yani bir aylık rahatlıkla kazanılacak parası, işleri bilmiyor iseniz sizlere de öğretebilirim. Skype den açık olduğum her zaman yardım alabilirsiniz benden.
Açıklamalar;
Sitelerin bir tanesi Haber ajansı üyesi, üyeliğinin bitmesine daha 7 ay var. Ajans üyeliği de devredilecek (Üyelik bedeli almak isterseniz 4500 TL'dir)
İki tanesi Kadın, Moda sitesidir.
İki tanesi, emlak ve emlak haber sitesidir.
Bir tanesi teknoloji sitesidir.
Site isimleri için lütfen pm isteyin..
detaylı pm alabilir miyim?