2 dosyayıda acınca goreceksinizki base64 ile şifreli kodlar var bu kodlar footerdan linkleri kaldırmak içindir ayrıca o neden acaba ??? cumlenizdeki alaycı tavrınıza dikkat edin derim madem nod32 ile taratacak kadar bilginiz var google a girip base64 encode yazacak kadarda bilginiz vardır şifreli alanları decode edince kodların içeriğini gorup herhangi bir virus yada tehdit ibaresi varsa buyrun burda paylaşın bende yoneticilere soyleyeyim gerekirse üyeliğimi silsinler. millete iyilik yapıyoruz kullansınlar diye bedava sistemlerimizi dagıtıyoruz yarın oburgun video sistemi dagıtacagım ama sizleri gordukce olan sistemide yayından kaldırmak istiyorum fakat diğer ihtiyac sahibi arkadaşlara yazık olmasın diye hepinize inat scriptlerimi dagıtmaya devam edecegim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:01:49 -->-> Daha önceki mesaj 21:00:05 --
hocam script acık kaynak kodludur ve geliştirilebilir bahsettiğiniz alanda pek tabiyki değiştirilip sisteminize uygun hale getirilebilir bilginiz varsa kendiniz cok basitce halledebilirsiniz bana yaptırmak isterseniz uygun bi ücretle yardımcı olmaya çalışırım. güle güle kullanınız.
base64 kodlarınızı Decode etdim. Arkadaşıma Kontrol Etdirdim.
Ayrıca Garanti takibi için ne yapılabilir buna ?