LocalBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı işi yaptığımız kanaatine nereden vardınız bilemiyorum ancak siz olayı farklı yorumladınız sanırım. Benim burda kendimi anlatmama gerek yok beni tanıyan tanır bilen bilir bilmeyen de araştırır ögrenir hocam allaha şükür kimsenin ekmeginde ne gözümüz var nede farklı bir isteğimiz benim tepki verdiğim konu yasal bir olay söz konusu ise olayı buraya taşımanın ne mantıgı vardır nede adabı şu siteyi kapat 30 değil 300 $ vereyim gibi deyimlerde 15 yaşında çocuga bir heves verirseniz o çocuk hırs yapar ögrenir yapacağını yapar bilmem anlatabildimmi
birsey anlatamadın maalesef
farkındaysanız ben konuya uzun zamandır yazmıyorum bunun sebebi artık iş yargıya intikal etti
kaldı ki ben size evrak dosyamı sunu bunu acıklamak zorunda değilim Allah a şükür sizin gibi x kişinin konusun da reklam yapmaya da calışmıyorum
konumdan uzak durmanızı istiyorum

yarın bu 15 yaşında diye söylediğiniz kişi gercekten de 15 yasında sanırım tanıyorsunuz dolar verip bot net kiralayıp saldırı yapan cinslerdir

vargit yoluna bu tarz alanlar da konuların acılma sebebi sizin gibi reklam yapmak değil mutlaka bu forumdan en küçük destek ile bu tarz şerefsizlerin kimlikleri ortaya cıkarabilecek bilgi almaktır
şu ana kadar da bir cok arkadasımız Allah razı olsun ki yardımcı oldu

konu benim için yargıda olduğundan bu son mesajımdır
canınız sıkılıyor ise baskalarının konularında saçmalayınız

sana burdan ekmek cıkmaz