MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani spor salonunu giden %100 kasmı yapacak ? bench pressiz gögüs kası olmazmıs kim dedi sana bunu ? Barfiks hareketi bench pressden daha iyidir .kendi vucut ağırlıgı ile çalıstıgımız için barfiks bench preessden daha iyidir.Onu bırak tek kas bench press hareketinden yapıldıgını senden duydum yapmıssın zaten senin resimine baktım vucudun şekil olmus. spor salonu faso fiso 1 ay sonra sıkılıp bırakcaklar .

Su an konuyu baltalamayı bırak yalan yanlış bilgin ve zekan ile programa baslayacaklara hayel kırıklıgını ugrattın belki vazgeçtiler ama vazgeçmesinler o kendi yolunda devam etsin profil resiminden vucudunun nen kadar iyi oldugu gözüküyor spor salonuna gitsin o.
kaslı olduğumu iddaa eden kimki bu kadar profil resmime takmışsın? kimseyi hayal kırıklığına ugrattıgım yok hergün barfiks çekerek kas yapacağını sandırmanız burdaki kandırmaktan öteye geçmiyor. biraz bilinçli olsanız aynı bölgenin üst üste çalıştırılmayacağını bilmenizde lazım ama nerde kör topal devam max 1 hafta veriyorum bırakıp atacaksınız