Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ciddi manada size yararı olması için ufak bir sır veriyim.

Wp sitelerde kelime yükseltmek için konu içlerinde bir başka konuya link veririz şayet bağlantıyı yeni pencerede/sekmede aç dersek link verdiğimiz konu bunu işaretlemezsek link verilen konu güçlenir.

Örnek olarak moda sitesi olanlar için bir örnek vereyim.

Konumuz kırmızı elbise modelleri olsun bu konu içerisinde link vereceğimiz konuda elbise modelleri olsun şayet link verirken ( Bağlantıyı yeni pencerede/sekmede aç) işareti olursa kırmızı elbise modelleri konusu güçlenir. fakat bu seçenek işaretli olmazsa bağlantı verilen elbise modelleri konusu güçlenir.

Önemli olan

Konuların birbirini tamamlayıcı olması veya Kelimelerin birbiri ile çok yakın ilişki içerisinde olması gerekir. Şayet bir yanda kırmızı elbise modeli varken diğer yanda dekorasyon olursa tabiki bu durum geçerli olmaz.

Şimdi bazıları çıkacak örnek veriyim; seo kelimesi ile tüm alt sayfalarımdan ana sayfama link veriyorum ana sayfam çıkıyor aramalarda diyecek. Bende bu durumda diyorum ki ana sayfanız çok fazla bu kelimeden link alıyor
( Bağlantıyı yeni pencerede/sekmede aç ) kısmı bu durumlarda geçerli değil tek sayfalık en fazla 2-3 link verilen ve birbirine çok yakın olan kelimelerde işe yarar.

Google Şu mantıkla düşünüyor. örnektir

Konumuz saç ekimi olsun

konu içinde 4 konumuza link verelim.

Saç ekim fiyatları
saç ekim merkezleri
fue saç ekimi
fut saç ekimi

Google saç ekimi konumuzun diğer 4 konuya zaten direk bağlantı verdiği için aranan herşeyi bu konu içerisinde bulunabilir gözüyle görüyor. Saç ekim merkezleri, fiyatları fue ve fut için dahi "saç ekimi" başlıklı makaleyi ön plana çıkarıyor. Tabiki Konuyu yeni sekmede aç derseniz bu durum geçerli bunu demezseniz bu sefer link verdiğiniz sayfalar güçlenir.

Yazım yanlışlarım olabilir biraz karışık anlattım tam anlamamış olabilirsiniz kusura bakmayın. Sorusu olan olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

Bunun gibi site içi seoda önemli olan 20 küsür basit ama etkili olan yöntem mevcut. belki bu sayı 50den fazladır fakat benim tespitim 20 civarı

bilginin büyüğü küçüğü olmaz teşekkürler .