Eskiden forumlarda üyelerin imza kısmında "Bilgi paylaştıkça çoğalır" yazardı. Şu zamanda bu bilgilerin aslında ne kadar değerli olduğunu eski forumcular daha iyi bilir. 64 kişi okumuş 0 cevap. Eline emeğine sağlık.
Eyvallah hocam ne demek.
Bu yöntemi sürekli kullanıyordum, fakat işe yaradığını düşünmemiştim. Ellerine sağlık.
Hocam bu dediğimi ben saç ekimi için kullanmıştım saç ekimi die 1000 kelimeye yakın başlıklı konum vardı fakat ne hikmetse sadece adreslerden oluşan saç ekim merkezleri konum saç ekimi aramasında 20 sırada çkarken saç ekimi başlıklı konum hiç çıkmıyordu üstelik 20 küsür saç ekimi ile alakalı başlıklı yazımın 15 inden saç ekimi başlıklı yazıma link verdim yinede hiç bir aranmada görünmüyordu. başlığı ve uzantsını 4-5 kez değiştim yine sonuç alamadım tanıtım ayzıları aldım yine sonuç yok üstelik birçok sitede bu yazımı kopyalamıştı bundan olabileceği düşüncesi ile bırakmıştım.
Daha sonra bu etkinin başka bir konuda birbirine yakın 2 kelimede ilişki kurdum bu kelimelerde 2 ve 3 sıra peş peşeydi 3 sıradaki başlığın 2 ye gelmesini istiordum bu yöntemla istediğime linkl vermediğim halde istemediğim 2 ci sonra bu ayarlamayı yaptım 3 sıradaki kelimem 1 sıraya oturdfu 2 sıradkai yerinde kaldı. Sonra saç ekimi için bu durumu yaptım şuan 30 larda saç ekim merkezleri ise çıkmıyor. Daha sonra bu mantığı hedef kelimelerinde iyi yerlerde olan fakat türevi onun üstünde olan kelimelerimin hepsinde denedim ve hepsinde işe yaradı. Bunu nedne yazıyorum bu ciddi manada bulunabilecek birşey değil benim site tek alana yönelik ve benzer yazılar olduğu için asas içeriğin ön planda olması amacı ile çok deneme yanılma yaptım neticeside bu oldu.
Bir konu diğer tüm alt konulara link veriyorsa diğer alt konularda bu yazının içerisindeki farklı sayfa gibi oluyor google gözünde ve link veren sayfayı link alandan üstün yapıyor. tabi bu link alan sayfanın ne şekilde link aldığı, ne kadar link aldığı ilede alakalı bir durum. Fakat kesin olan birşey var hiç linki olmayan 2 sayfada yeni seçmede aç derseniz linki veren sayfa, yeni sekmede açı seçmezseniz linki alan sayfa güçleniyor.