Rovalver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkleri başlamışken buruşturup atalım!
Ekmeği türkiyeden kazanın, firmalarını beğenmeyin. bizde ozaman burdaki yerli teşebbus firmaları es geçip yabancılara bayılalım.
Godaddy önce bal çalar sonra yenileme istediğinizde, beğenmediğimiz TÜRKLERDEN daha fazla cüzdanımızı boşaltır. Yabancılar daha profesyonel, alan adı ücretlerinde bence türk firmaları daha rekabet ortamı daha eşit olsa onlarda kampanyalar yapabilirler.
Ben ihs ve godaddylada çalıştım isimtescillede ihs panel, hız, güven olarak bana daha iyi geldi.
DOMAIN SATANLARIN VEREBİLECEĞİ TİPİK TEpkilerden biri gibi gördüm.
şöyle ki şöyle ki gerçek rakamlar üzerinden konuşursak toplamda godaddy yine karlıdır.

bir sene fiyatına 3 sene kaydediyorsam godaddy karlıdır.

iyi işler yapanlar kazanacaktır.

ben ihs hakkında bir olumsuz yorum duymadım. okumadım. isimtescil hakkında ise iyi bir yorum duymadım.

şimdi birde sadecehosting var piyasada. kurumsal olarak belki netinternet vardır. natro zaten bir sunucuda bin site barındırıyor gibi yorumları var ki hiç bulaşmam.

godaddy/hostgator sınırsız hostingi 130$/yıl olarak veriyor. binlerce hit ile bile sorun yaşamıyorsunuz. (wordpressde belki sorun olabilir çünkü wordpress aşırı cpu tüketir)

godaddy 2 saatte dns'ler oturuyorken isimtescilde 3 günü geçebiliyor.

reseller club varken isimtescilden reseller alınır mı ?

kısacası fiyat / performans / kalite = yabancı firmalar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:03:00 -->-> Daha önceki mesaj 21:01:59 --

Türkler mi ?

evet. çöp olabilir çoğu