Deryasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink işi yeni siteler için çok riskli ve adsense başvurularında yeni bir sitenin anlamsız bir popülaritesi dikkat çekiyor ve onay almama durumu oluşabiliyor. Tamamen içerikle hit çekmeye çalışın ki indexiniz belirttiğim seviyeye çıkınca otomatik olarak site hitlenecektir. Ayrıca özgünlüğün çok önemli olduğunu tekrar vurgulama ihtiyacı hissettim

Bu arada analytics en geç bir güne yansıması gerekiyor.
Anladım hocam tavsiyeniz için çok çok teşekkür ederim. İçerikle index sayımı arttırmaya çalışıyorum zaten hocam Hocam şu sıralar özgün olamıyorum dediğim gibi maalesef + yabancı dil de özgünlük biraz uğraştırıcı oluyor. Spin falan yapıyorum bir şekilde değiştiriyorum kendi bilgilerimi katıp bir şeyler falan ekliyorum anca o kadar özgün oluyor oda işe yarar mı bilmiyorum fakat sırf index kazanıp, hit almak için uğraşıyorum şu an. Analytics yansımaya başlamış hocam.

Dün 43 kişi girmiş %95'i r10'dan. Yani bu konudan eminim. 1 adet en-us giren var. Ve ortalama oturum süresi : 00:04:58 . İyi mi sizce ? Ben pek bilmiyorum anlamıyorum analyticsten yani.