hostbuldum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pek anlamıyorum ama sanırım dediğiniz kopya içerik manasına geliyor galiba
Hocam özgün konu girin günde 1 tane girin sağlam olsun mesela şöyle düşünün bir dergi aldınız veya kitap aldınız okurken neler olsa daha iyi anlardınız resim vazgeçilmez bir özellik , resim açıklaması konuya çeşitli aydınlatmalar

örneğin kitap nedir açıkladınız açıkladınız kitap olmazsa neler olur açıkladınız açıkladınız faydaları vs vs gibi umarım anlatabilmişimdir ben bu şekilde yapıyorum ve az önce bir konuda hitimi ve başarımın grafiğini gösterdim yani başka yerden çekeceğinize 500 600 kelimelik yazı ile haber yayınlasanız mutlaka emeğiniz boşa gitmez yoksa sizin yaptığınız site doluluk oranın dan başka bir şeye yaramaz düşüncelerim bunlar.

Daha iyi bilen kişiler daha net ve açıklayıcı yazarlar bunlar benim düşüncelerim saygılarımla...
özgün tabii ki iyidir. ama ben özgün olarak başka sitelerimi dolduruyorum. bunuda kopya dolduruyorum. (gerçekten vakit kalmıyor)

Hocam kısacası bilinen tüm haber sitelerinden bot ile günde binlerce içerik çekiyorum.

bunları zamanla kategorik ve hiyerarşik olarak alt sayfalarda göstericem. ana sayfayıda menü gibi kategorik olarak bloklar ile düzenliycem

günde 1 adet özel haber giricem.

bu şekilde na kadar hit alırım ?