andyou sorunu kökten çözmüşe benziyor

Zayıf içerik buna göre mesela eski teknoloji haberleri,eski burç yorumları ya da haberlere dayanan geçerliliğini kaybetmiş ya da sürekli çöp yazı üreten haber sitelerinin uçaçağını düşünüyormusunuz?
ziyaret edildikleri için uçmuyorlar zaten. önemli olan içeriğin gerçekten zayıf olup olmadığı değil, ziyaret edilip edilmediği.
muhtemelen ziyaret edilmeyen sayfalar belli bir orana geldiğinde o site için alarm durumu oluşturuluyor, manuel kontrol bundan sonra oluyor olabilir.
zayıf içerikten manuel spamın kalkması da bu içeriklerin kaldırılıp kaldırılmamış olmasının kontrolüyle gerçekleşiyor. benim teorim bu
600-1000 kelime arasında makale yazdırıyorum, ingilizce. inglizcem iyidir ama, mütercimlik mezunu bir arkadaşa da ara ara kontrol ettiriyorum. 9/10 , çok kaliteli diyor. konular insanların ilgili oldukları ve haklarında çokça içerik bulamayacakları konular oluyor.
bu şekilde yüzlerce yazı yazdırdım. sonuç : manuel spam, siteniz zayıf içerikle dolu.
500 kelimeden az bir tane makale yok, makale içeriklerinde kelime sayısını doldurmaya yönelik boşa yazımış bir tane cümle yok, ekserisi teknoloji, startup haber ve yorumlarına ayrılmış içerikler.
http://mashable.com/ a koy yayınla o derece.
zaten google spam ekibinde çalışan birisi bir içeriğin "zayıflığına" hakkında bir bilgisi yokken nasıl karar verebilir. Bu yüzden baktıkları tek şey, içeriğin hit alıp almamış olması.
Bir sitede 100'lerce yazıya hiç tıklanmamışsa, aylardır hiç ziyaret edilmemiş sayfalarla doluysa o içerikler zayıf içeriktir. Mantık bu. Gerçekten de kullanıcıya bilgi vermiyor manasında değil bu elbette.