Evet eskiden çok paylaşımda yapılıyordu.Ama insanız ya her paylasımızda ufakta olsa bir beğen bir teşekkür bekliyor insan.Şahsım için demiyorum genel için.
Adam gidiyor 1000 kelimelik aklaa değer konuyu paylaşıyor,şakrabannlık yapmak isteyen bir abimiz haha muhaha diye konuya girip adamla alay ediyor.Bu sefer de konu açacak bilgisini sunacak kişi şunu düşünüyor,ben konuyu açacam açmasına,fakat iki maymun gelip ya beni küçük düşürürse ? Ya bildiklerim yanlışsa ? Ya alay ederelrse ? Diye diye herkes sustu.
Mesela ben bu bölüme 3 konu açacaktım,yemin olsun o 3 konu öyle değerli ki benim için en azından çokta etkili zahmetsin sadece az emek ve zaman isteyen bir işlem.Ama anlatsam ne olacak birielrinin çıkıp saçma sapan yorum ile alay etmeyeceğini nereden bilebilirim ?
Bu arada 5-10 tl lik paketler söz konusu olmuş.Aslında bunda suç satıcıda değil alıcıda.Ben tanıtım satıyorum mesela.Adam konusunda kaliteli site olsun trustrank şöle olsun pr böle olsun.He adama siteyi götürüyoruz kaç para 5 tl vereyim hocam 3 site 15 tl.Oğlum ben tek siteye 15 tl satıyorum sen enyin kafasındasın ? Piyasayı böyle alçaltırsa alıcılar satıcılarda çokta fifi derler alırlar yol geçen hanı olmuş siteleri 4-5 tl ye tanıtım satarlar sonra sitelerinizi kelimelerinde 10-15.sayfalarda bulursunuz.
Yani özetle anlatmak istediğimi anlamışınızdır.Burada suçlarımız karşılıklı.Ben sen o değil hepimiz.Modlar bile suçlu böyle konu baltalayan şahısları uzaklaştırsalar biret olsun diye gene sorun kalmıcak.Onlarada birşey diyemiyoruz ki ortalıkta şerefsizler dolmuş taşmış,üç kağıtçılar kol geziyor onlara yetişelim derken...