Dostum ben bu sistemi kullanıp sitemi PR3 yapmıştım. Sitede sadece 1 adet indexlenmiş yazı vardı. PR3 yaptıktan sonra içerik girmeye başladım. O zamanlar çok içerik giriyordum. 2 yıldır yılda maksimum 10 içerik giriyorum. sitem 2 yıldır PR2 durumunda.
Gerçi eskiden PR çok önemli idi, yapı şimdiki gibi değildi. Ama siteye birşey olmadı. Dedimki belki bu adamlarda programı yenilemişler, tüm dünya ülkelerini koymuşlar olurya ÇİN'Lİ bunlar bir şekilde google'a yakalanmıyorlardır.
Bu sebeple yine boş bir sitede test ediyorum. Sonucuda sizinle paylaşırım. Hepimiz bu işten ekmek yiyoruz. Kimse üzülsün istemeyiz. Amacımız öğrendiğimizi paylaşmak.
Saygılar.
Burada adam dediğim kişi billdiğini saklamayandır.İster işe yarasın ister işe yaramasın bilgisini hemen satmaya çalışmayan kişiler devamlı samimidir.O yüzden size sonsuz teşekkürler üstadım.Ama bende deneyimlerimle cevap yazdım.Sen de işe yarayan ahmette mehmette işe yaramaz siteleri batarsa gelip sana sayar söverler.Ama senin verdiğin bilgiyle birileride yükselirse gelip burada sana teşekkür etmez.O yüzden işe yarar mı yaramaz mı kisme bilmez.Umarım derdimi anlamışsındır.
( Bu arada ben hep kelimeleri hatalı yazdığımı farkettim ansıl bir malım ben ya

)