Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesin cümle kurayım o zaman ben size.Kasın günde yüz binlerce hit kasın görüceksiniz,klimelerde belkide birinci sıraya geleceksiniz.Sonramı böyle kaç gün kç ya hit çekeceksiniz ? Sonra bir bakmışsınız ki kelime yok , info yok,site yok,emekler yok...
O yüzden bu sistemlede olsa diğer sistemler de de hep tavsiye ettiğim şey doğal olun hem zevk alın hem ilerleyin...
Dostum ben bu sistemi kullanıp sitemi PR3 yapmıştım. Sitede sadece 1 adet indexlenmiş yazı vardı. PR3 yaptıktan sonra içerik girmeye başladım. O zamanlar çok içerik giriyordum. 2 yıldır yılda maksimum 10 içerik giriyorum. sitem 2 yıldır PR2 durumunda.

Gerçi eskiden PR çok önemli idi, yapı şimdiki gibi değildi. Ama siteye birşey olmadı. Dedimki belki bu adamlarda programı yenilemişler, tüm dünya ülkelerini koymuşlar olurya ÇİN'Lİ bunlar bir şekilde google'a yakalanmıyorlardır.

Bu sebeple yine boş bir sitede test ediyorum. Sonucuda sizinle paylaşırım. Hepimiz bu işten ekmek yiyoruz. Kimse üzülsün istemeyiz. Amacımız öğrendiğimizi paylaşmak.

Saygılar.