Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demin bir konu actim tamda bu gibi seyler icin bana bu program yada herhangi bir programla trde 1000 e girmis tek bir site gksterin? 1000 tane siteden bi tanesi program kullanmamissa bu programlarda bir tezat vardir. Arkadasin dedigi gibi 3-5 hiti olan bu rogramlar yizunden ondanda oluyor. 5 sene once kullanmissiniz faydaliysa 4 senedir neden kullanmiyorsunuz? Insanlari ozellikle bu ise heycanla yeni girenleri yanlis bilgilendirmeyin.
Yazdıklarımı okumadan sırf yazmış olmak için birşey yazmışsınız. Bu site uzun süredir kapalıydı. Şimdi tekrardan açılmış, BU SEBEBLE 4 SENEDİR KULLANMIYORDUM...Bende bir reklam maili ile açıldığını öğrendim. Sistemi değişmiş sadece İNSANLIK GÖREVİ OLARAK bu programın nasıl kullanacağı anlattım.

Kullanırsınız yada kullanmazsınız o sizin bileceğiniz iş... Ben merak edip araştıran olursa yardımım dokunsun diye yazdım.

Sizde çıkın bu programların neden kullanılmamasını gerektiğini anlatın. Hep beraber bilgilenelim. Ama öyle sorgular gibi cümleler kurmadan, uslübunuzu bozmadan..

Ben sanki süper birşey herkez kullansın google'da 1. sayfa garantisi vermişim gibi yok bana ilk 1000'e girmiş bu programı kullanan varmı gibi gelişi güzel sorular sormayın, nitekim konunun açılma sebebinin SADECE PAYLAŞIM

Google optimizasyonu ve seo konusundada bu zamana kadar binlerce makale okudum, tüm okuduklarımlada TÜRKİYE'de Benim diyen firmalarda olmayan bir e-ticaret sistemi hazırladım. Onuda yakında buradan satışını yapacağım.

O zaman aslında seo konusunda ne kadar bilgim olduğunu ve google'ı ne kadar iyi bildiğimi eminim daha ii anlayacaksınız. Sizden ricam TEKRAR'DAN hatırlatıyorum, BU konunun açılma sebebini birşeyler yazmadan önce düşünün sonra birşeyler yazın.

Saygılarımla. Arda BEYAZ