Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sırf bir içeriği kopyala ve bazı yöntemler ile destekledikten sonra içinde kelimeler ile alakalı yazılar varsa google buna spam desede inanmıyorum. Hiç bişey olmuyor bunu sonradan yakalıyor dedinya hocam ondan dedim hiç yakaladığı falanda yok götüren götürüyo valla yok aynı kelimeyi yazmayım diye çokda yormayın kendinizi bence. Ana konunun kullanılması gereken cümleler mutlaka oluyor nasıl anakelimeyi kullanmadan yazıcaksın bu imkansız ve manasız bir makale olur özgünlük bu aslında kendini kasmadan yazacaksın ama alakasız değil alakalı yaz yeterli.
Bu dediğiniz manipülasyonun var olduğunu söyledim, fakat Panda uzun vadede işlem yapar. Vur kaç mantığıdır. Kalitesiz içerikle üst sıralarda uzun süre kalamazsınız, sürekli çalışma yapmanız gerekir ve bütçenizi yorar.

Ben şuanda kendi analizlerim ve gördüklerimle ürettiğim içerikle rakibim 100 backlink alırken 10 backlinkle işi çözebiliyorum. Kullandığım makalelerde density oranı ise yok denecek kadar az, mecburi yerlerde geçmekte sadece dediğin gibi.

Bunun dışında Google, sonuçlarda SEO çalışması değil SPAM sonuç görmek istemiyor. Yaptığı çalışmalar bu yönde olup pazar payından daha fazla dilimi alarak kalite sınırlarını zorlayan bir sistem üzerinde Adwords pazarlaması yapmaktır. Bir kaç sene sonra umuyorum ki bundan çok daha iyi hâle gelecek ve keyword density, özgün makale yazarlığı gibi şeyler tamamiyle tarihe gömülecek.