syntax_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yine de yanıltmış olmayayım ancak anladığım kadarıyla minecraft oyunu kurmuşsunuz, oyun eşyası veya ücretli üyeliği satıyorsunuz, o yüzden riskiniz artıyor, onay alabilmeniz oldukça zorlaşıyor. Alternatif ödeme yöntemlerini denediniz mi? Mobil ödeme, havale/eft işinize yarayabilir.

Kolaylıklar dilerim.
hocam zaten mobil ödeme - havale - paypal mevcut ama bana 3dsecureli odeme lazım minecraft ta herhangi bir ***** oyun degıl suana kadar 1 kısının hakkına girmişligim yoktur sistem zaten otomatik ayda 700 tane satıs oluyor 1 kişiyle muhattap olmuyorum panelden adres bilgilerine bakıp faturasını kesip vergisini ödüyorum

WapZap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
XSOLLA'yı kullanmıyorum ama referansları var, Valve, Microsoft, WoT gibi. XSOLLA'nın güzel bir ödeme arayüzü var, +500 ödeme yöntemi destekliyor, bulunduğunuz ülkeye göre en uygun ödeme yöntemlerini gösteriyor, dileyen önerilenlerin haricindekileri de seçebiliyor. Arama kutucuğu var, oradan arama yapılıyor, solda kategorilenmiş şekilde bekliyor yöntemler, üye olunursa ödeme bilgilerini paypal gibi kaydediyor. Ha bu arada, paypal destekliyor.

Edit: mobil ödeme de vardı sanırım. Ve havale falan.
hocam yabancılarla calısmakta istemiyorum sorun oluyor çözemiyorlar iletişim sıkıntı oluyor