Halbuki telefon numarasından ulaşıp bilgi vermeleri gerekir ama dimi? Keyfi işlem yapmaları etik değil. Firmanın bu tür şikayetleri değerlendirmesi için sikayetvar.com'a konu açmanı öneririm.

@ekrem581905;

bu arada zaten benim teslimatı bugün yapmazsalar bende şikayet konusu açacağım. Bulunduğum bölge çarşıya yürüyerek 15 dakikada gidilecek bir yer. Bulundukları yerde araba ile buraya en fazla 15 dakikalık bir alan.

Erteleme yapmaları çok saçma. Yurt içi kargo ile İzmir'den 1 günde paket alıyordum, mng de keza öyle.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:32:43 -->-> Daha önceki mesaj 11:30:36 --

StoryLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba biz gönderilerimizi sürekli ups kargoyla gönderiyoruz müşterilerimize mersin hub şubeye gitmesi çok ilginç geldi bana adanadan ankaraya gitmesi gerekirken mersine niye gitmiş enteresan.

Ups kargo verdiğimiz bir ürün malatya ya bir günde giderken malatyadan gönderilen bir gönderi 3 günde geliyor ilginç bir çalışma yöntemleri var
Hocam kargoyu yapan firma Ankara'dan Adana'ya yolluyor. Ankara'dan gelen kargo mersine gidiyor, ne alakaysa.

Yani gönderici şehir Ankara;

şuan güncel durum;

TARİH DURUMU İŞLEMYERİ
26.04.2014 10:27 ŞUBEDE BEKLİYOR ADANA HUB