Tatil kelimesinde ilk sayfada yokum ancak 4. sayfada olan bir sitem var bu tamamen rehber üzerine otellerin tanıtımları ve fiyatlandırmaları ile alakalı olarak verilen bir hizmete tabidir.
Fakat siteye hiç bir şekilde reklam eklenmemiş, bu yüzden bir tatil rehber sitesi sahibi olarak kafadan sagma ve yanıltıcı cümleler kullanmak istemiyorum. Tatil kelimesi çok büyük bir kelime ve çok sağlam gelirler elde edilebilecek bir sektör'de ayrıyetten, yapılan çalışmalar ve verilen emekler tamamen özgün girilerek elde edilen kullanıcı hit potansiyeli ve alınan pagerank ve diğer alexa global rank gibi değerlerin tamamen sitenin üzerinde yapılan olan çalışmalar ile bağdaş kurularak alınan değerler oldugunu biliyoruz.
Benim size söyleyeceğim şey, "tatil" kelimesi üzerinde ve "tatil rehberi" gibi kelimeler'de siteniz için tanıtım yazıları ve footer gibi linkler alarak daha iyi yerlere gelmesini sağlayabilirsiniz. Bu arada unutmadan bir paravan açarak besleme işini unutmayınız.
Benim bilgim sadece sitenin durumu üzerine yorumlanmış olup adsense ve diğer reklam gelirleri ile alakalı bir bilgi sunumu bilgim dışında oldugu için yazılmamıştır.
Tşk ederim fikrin icin site adresini pmlermisin hocam.