Katılmıyorum çünkü sevdiğim kız söz konusuysa gözlerine bile bakmaktan çekinirim ben ki mahremiyetine bakayım. Erkekleri bilmem ama ADAMLAR sevdiği kıza o gözle bakamaz bakmamalı.
Bir ilişkiyi yürüten en önemli şey cinselliktir. Aşkı yaratan şey, cinsellik ve güçtür. Ben demiyorum, bu bilimsel olarak ispatlanmış birşey. Tabi senin açtığın konuyla bir alakası yok bunun. Soracak olursan cinsellik çok önemli bir konudur, ilişkilerde. O yüzden ben böyle sevdiği kıza o gözle bkamaz falan laflarına inanmıyorum.
Mesala bende hoşlandığım bir kız olduğunda sadece onun benim olmasını istiyorum, ilk gözlemim cinsel olmuyor. O kız seni kabul ettiğinde, 1-2 ay sonra zaten yavaştan cinsel ilişkiniz başlıyor. Ve birbirinizden faydalandığınız sürece bu devam ediyor.
"Mahremiyetine neden bakayım" sorun çok mantıksız. Bir kadın ile erkek arasındaki ilişkiyi yaratan şey zaten cinselliktir. Cinsel çekim...
Blogunda gördüğüm kadarıyla Üniversiteye yeni başlamış bir genç arkadaşımızsın.
O zaman seni 53 yaşında bir bayan ile aşk yaşamaya davet ediyorum. İlgini çekecekmi ? 18 yaşında iken 53 yaşındaki bir bayandan hoşlanacakmısın ilk bakışta ? Hayır.. O yüzden cinselliği reddetme.