Kardesim naptiysa bilmiyorum bilgisayar bi kapanmis bir dahada acilmiyor. Kasayi actim baktim islemci fani calismiyordu onu deistirdim. Bilgisayar acildi birkac siteye girdim 10dk icinde pc dondu kaldi oyle bende reset tusuna bastim. Bu seferde kasa çalışıyor ama ekrana goruntu gelmiyor
Anlamadim gitti neden yapar bunu
Konudaki tüm yanıtlarınızı okudum aynısı geçenlerde başıma geldi.
Bilgisayarınızın ramlerini çıkarın ve ramler çıkarılmış halde bilgisayarınızı açın. BIOS bip bip bip ötmeye başlayacak. Birkaç kez öttükten sonra bilgisayarı kapatın ve ramleri yerine takın. Büyük ihtimalle açılır.
BIOS sıfırlama olayı eskiden pili çıkarıp yapılabiliyordu ama yeni nesil anakartlarda olmuyor o iş. Böyle yapılabiliyor anca.
Ayrıca kardeşinizin bir suçu yok, bahara girerken birçok PC bakımsızlıktan bozulur havalar ısındığı için. PC'nizin bakımını ihmal etmeyin.