8 şubat 2014 de spora başladım. Spora başlarken kilom 89'du. Nisan 21'de yani 4 gün önce tartıldığımda kilomun 78'e kadar düştüğünü gördüm. 2,5 ay gibi bir sürede 11 kilo verdim, üstelik ben kilo vermeye el verişli bir insan değilim, metobolizmam yavaş çalıştığından dolayı su içsem bile yarıyor terimine uydugum için verdiğim 11 kilonun 2,5 ayda çok iyi oldugunu düşünüyorum. Pantolonlarıma neredeyse kemer bile artık fayda etmiyor.
Şimdi kilo ile derdi olan arkadaşlara bizzat ben neler yaptığımı yazayım hatta şevke gelmek istiyorsanız facebook adresimi vereyim 2,5 ay evvel ki halimle şimdiki halimin fotoğraflarını görün bir dudaklarınız uçuklasın

bir an evvel bende yapabilirim diyin kendinize ve durmayın başlayın.
Öncelikle şunu belirteyim benim yaptığım spor ile metobolizması iyi çalışan birisinin 11 değil en az 17-18 kilo vermesi gerekiyordu.
Spor odam da 1 adet kosu bandı, 1 adet kondisyon bisikleti, 1 adette şu uzun ismini bilmediğim bisikletten var. 1 adet atlama ipi var 1 adet kum torbam var ve bunun yanında dambıl setim var, ancak bunların arasından koşu bandı ve kondisyon bisikleti kilo vermek için tamamen yeterlidir. Kum torbasını motivasyon icabı kullanıyorum, ipi de sevdiğim için kullanıyorum günde 100 kez atlıyorum bu bir kaç dakikada yapılabilecek bir şey..
Ben profesyonel değilim, tamamen sizin gibiyim bu yüzden yazdıklarımı profesyonelmişim gibi algılayıp ilginç şeyler yazmazsanız sevinirim, tamamen kendi yaptıklarımı anlatıyorum
Neyse rutin yaptığım sporu şöyle aktarıyım, bir kere 2 günde bir kosu bandına binin mevzusuna asla inanmayın, kosu bandına her gün günde 15 dakikayı geçmeyecek sekilde binin, ne olursa olsun 15 dakikayı geçirmemeye bakın kalbinize iyi gelmeyebilir, tempoyu kendinize göre bir standarta oturun ve mutlaka kosu bandındayken sevdiğiniz müzik listesini olusturmayı unutmayın, o 15 dakikada kosuyormuş gibi değil müzik dinliyormuş gibi hissedeceksiniz bir zaman sonra..
15 dakikalık kosunun ardından, 5-7 dakika arası bisiklete biniyorum, açıkcası çok sert bir ayara almıyorum bisikleti ve dizlerimi göbeğime çekerek biniyorum tamamen, uzmanlar bunun kısırlasmaya yol açtıgını yazsada ben açıkcası bu uzmanların söylediklerine asla inanmıyorum, her hafta fikirlerini değiştiriyor bunlar, göbek etrafındaki yağların çabuk yakılabilmesi için dizlerinizi mümkün olduguğunda göbeğinize çektirebilirsiniz.
Hemen bunun ardından 3-5 dakikalık motivasyon hareketleri yapın. Örneğin rocky müziklerini açıp kum torbası ile calısıyorum, kum torbası olmadan önce elimi boşa sallayarak boks hareketleri yapıyordum, bu deli olduğunuz anlamına gelmez

yaptığınız faaliyeti eğlenceli kılar + bu motivasyon hareketlerini yaparkende vücudunuzun ısısını kaybetmediğini ve bu süreçtede kilo kaybının devam ettiğini bilmelisiniz.
Motivasyon hareketlerinin ardından yarım mekik dediğimiz mekiği internetten araştırarak doğru yöntem ile günde 100 kez yapın, karnınızın yarıldığını hissetmeye basladığınız zaman bilinki yağları yakıyorsunuz. İlk 10 gün karnım değil direk kasıklarım ağrıyordu, bu hamlığımdan dolayıydı ama sonra kasıklarımı düzene sokunca, karnımın yarıldığını hissetmeye basladım. Ben mekiği gündüz aktif spor yaparken 100, gece yatmadan önce 100 seklinde çekiyorum.
Son olarak kiraz sapı kurusunu alıp gece uyumadan evvel 1 bardak olacak sekilde içiyorum, bunun büyü gibi faydası olduguna emin olabilirsiniz. Sirke suyu vs de bunlara örnek yöntemler ancak onların tadı hos gelmediği için kiraz sapı benim için en uygunu oldu.
Bu süreçte gencvefit-.com diye bir yer buldum fena değildi burada biraz takılmanızı ve videoları izlemenizi öneririm.
Diyet konusuna gelirsek benim diyet konusunda yaptığım şeyler
1-) Kola içmemek
2-) Ekmek asla yememek
3-) Çay'a şeker atmayın diyolar ama ne yalan söyliyim şekersiz çay içemiyorum aynı sekilde 2 şekerle çaya devam ediyorum, ama buna uyarsanız sizin için iyi olur
4-) Cips ve makarna da yemiyorum
Bunlar dısında ızgaradan tutun çikolataya kadar çok aşırı olmamak kaydıyla yiyorum, az ama sık yiyin mevzusunuda yapamıyorum insan bu kadarına üşeniyor çünkü bence bu konuda çok kasmanıza gerek yok

spor hepsinin efendisi.
Sevgiler, saygılar.