WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende yeni atlattim. Hocam doktora gidip iğne al.
Geçmiş olsun
Yoldayım...Tepetaklak yazıyorum...
İğne mi?

tasarimhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zencefil koku alip toz haline getir. Limon suyuna koy ve ic. Gunde 3 kere. 3 gunde ayaktasin. Test edildi onaylandi gecmis olsun

XT910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam önerinizi dikkate alacağım.

torres_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir Acil Tıp Teknisyeni olarak konuşuyorum. Tamamiyle bünye meselesi. Kimisi var 1 gün yatar iyileşir, kimisi var 10 gün yatsa çare yok. Kimisi var 2 gün portakal yer kalkar kimisi var her gün meyve tabağı yer 10 günde kalkamaz.

Gelelim ilaç konusuna; Vücut ağırlığınızla orantılı dozda ilaçlar kullanmanız gerektiği için en iyisi bir doktora görünmeniz. Kulaktan dolma bilgilerle kullanacağınız ilaçlar "düşük" te olsa kötü sonuçlar doğurabilir tedbiri elden bırakmamanız gerek.

Bu kadar yazı yazdın amma uzattın olum! diyecek olursanda:

etkisine güvenmesemde al tylol hot gitsin hocam
Önerileriniz için çok teşekkür ederim hocam ilaç kullanmak pek istemiyorum açıkçası çünkü çok şükür çok ciddi bir şeyim yok bugün ilk güne göre daha iyiyim bakalım olmazsa alacağım ilaç.

abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
grip olduğunu nereden biliyorsun? herkes doktor kesildi bu ülkede. hasta olduktan sonra alınan vitaminin faydası yoktur, bir kasa portakalda yesen limonda yesen bir işe yaramaz. ıhlamurda içsen başka bir şeyde içsen geçmez. ilaç alacaksın, dinleneceksin, soğukta durmayacaksın. sanki ilk kez hasta olur gibi konu açmayın.
NEYSE...

ForzaAltay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayirdir senin bu triplerin ? millet sanami soracak ne tür konu acip acmiyacagini ? Allahim ya.

konuyu acan arkadasa tavsiyem taze Ada cayi icmesi. bende cok kötü gripe yakaladim hap icince gidiyordu geri geliyordu. 1 hafta boyunca ada cayi ictim cok sükür tam gitti. taze olmali hazir almayin...
Çok teşekkür ederim hocam deneyeceğim ada çayını.

Rwnqe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sarımsak ye. Daha rahat yiyebilmek için yoğurtla karıştırıp ye.
Sarımsakla aram pek iyi değil ama yemeye çalışacağım çok teşekkür ederim.

------------------------------------

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden. Bugün biraz daha iyiyim fakat dün gece çok zor geçti benim için gece 1 saat öksürükten uyuyamadım en sonunda kustum öyle biraz öksürük kesildi öyle uyuyabildim bakalım bugünde iyi olmazsam gideceğim doktora.