ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim belimde sorun vardı. Sağ ayağım ağrırdı. Bel ağrısı zaten çekiyoruz. (kilo ve hareketsizlik) Bir gün araba kullanırken ayağımı gazdan çekip frene basamadım. Son anda kaza yapmaktan kurtardım. Direk soluğu beyin cerrahında aldım. Çünkü sağ ayağımda uyuşma başlamıştı. Doktor hemen ameliyat olmazsam felç dahi olabileceğimden bahsetti. 4 doktorun 4ü en sonunda da doktor olan kuzenim zaman kaybetmeden ameliyat olman lazım dedi ve ilk olabilecek zamanda ameliyat oldum.

Boyun fıtığı ile ilgili bi iki arkadaşım ihmal etti en son her ikiside ameliyat olmak zorunda kaldı. Zaman geçirmeden gidin bence.
Sgk belasından kurtulur kurtulmaz gidecem Gss mevcut.

tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
B vitamini eksikliği olabilir. Yada düşük ihtimal boyun fıtığı.
vitaminsizlik çekeceğimi sanmıyorum hocam

candogu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayetleriniz ulnar tünel sendromunu akla getiriyor, özellikle son 2 parmakta hissizlikten. Dirsekteki sinir kanallarının sıkışması, tabii uzman görmeden teşhis olmaz, bir uzmana görünün derim daha fazla ilerlemeden.
İlk defa duydum hocam, kötü bir şeymiş. Hissizliği bende sinirlerle alakalı diye düşünüyordum o ihtimal daha kötüymüş

Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burak doktora git , ellerde uyuşma bel veya boyun fıtığı olabileceği gibi kalp ile ilgili bir problemden dolayıda olabilir.
Kanka ben sana kolu versem de bi gösterip gelsen

MustafaEkiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam en iyisi doktora gidin sanal alemde grip olacağınız varsa bile kanser olabilirsiniz mazallah
Haklısınız.

AqHuaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
damar tıknaması da olabilir sanırım. kan yeteri kadar gidemediğinde uyuştuğunu biliyorum. parmaklar en uzak kısım olduğu için en son onlara gidiyor. buda biraz arttıyor bu tezi.
Aklımı kurcalayanda bu durum zaten hocam...Şuan hiç bir hissizlik yok, damar tıkansa bir gün açık bir gün kapalı mı olur ?

pan_river adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hipoglisemi olabilir. Magnezyum eksikligi olabilir. Bu uyusmalar radyasyondan da olabilir
Kanlı şekerli bir şey inş olmaz hocam

roadscrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
korkutmak istemiyorumda yine en iyisini doktor bilir fakat kalple alakalı olabilir ve damar tıkanması olabilir

Telefondan gonderilmistir.Yazim hatalari olabilir.
Farkettiyseniz tüm msjları alıntıladım en sona sizinki geldi Sırayla vuruyorlar siz öldürdünüz Doktora gideceğim ama gss prim borcunu temizletmem gerekiyor önce.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,