Bendede aynı sorun var girdiğim bütün konularda ya 1 sayfa altlardayım yada 2.sayfadayım

bazı konularda radikal , haberturk gibi sitelerin üstüne çıkıyorum bazı yerlerde başka büyük siteler benden 2 3 gün sonra eklemesine rağmen onlar benim üstüme çıkıyor bu yavaş yavaş oturacak bir şey düzenli ve istikrarlı çalışma ile olur ve sabırla
1,5 aydır rekabet seviyesi yüksek bir kelimede uğraşıyorum tek başıma 0 backlinkli site her gün ama siteyi güncelliyorum özgün makale ekliyorum ona göre sosyal medya retweet falan kasıyorum hashtag oluşturup , sonra o konuyla ilgili başka konu eklemiş isem daha önce o konudan konu içi diğer konuya link veriyorum , tanıtım yazıları alıyorum ve kopya içerik yerine en kötü spin yapıyorum 500de dahi olmadığım kelimede 78 sıraya geldim bugün 1 1,5 aya ilk 3 e gireceğime eminim kelimen varsa hedef onda yükseldikçe alt kelimelerde yükselişe geçiyor facebook , twitter ( özellikle retweet siteleri ile attığın tweet'i retweetlettirebilirsin , ve google plus benim kendime ait 5 6 google hesabım var ve hepsinden paylaşıyorum
r10da çok konu açtık , çok okudum çok çabaladım , anlamadığım yerler hakkında p.m attım 100 p.m attıysam 100 soru sorduysam 5 kişi anca cevap verdi.
Ben söyleyeyim hocam twitter ve google plus kesinlikle kullan , birde geçmiş konular içinden benzer yeni konuya link ver