Merhabalar,

Yaz ayı gelmeden Birebir Rayban (piyasadaki 10 liralık plastik çakma gözlüklerle kıyaslamayınız lütfen) getirtsem talep ne şekilde olur? Temmuzda yurtdışına gideceğim için paraya ihtiyacım artacak en azından uçak biletini denkleyip aradan çıkartırsam iyi olacak.

Klasik Rayban Wayfarer 2140 901 renk kodlu siyah çerçeve-yeşil çam için fiyat olarak 100-120 lira arası olur. En uygun gözlükçülerde Orijinal Rayban 2140/901 yaz döneminde 300-350 lira arası oluyor.

Gerek malzeme, çerçeve, cam, iç/dış yazılar, logoların orijinalliği birebirdir.

Numune siparişi verdim elime geçmesini bekliyorum. Elimde numunem yok görüntü atamıyorum o yüzden yaklaşık 15 gün içinde detaylı resimlerini çeker koyarım. Diyebilirsinizki sen eline geçmeden nerden biliyorsun birebir olduğunu. Alttaki notta belirttiğim gibi en yakındaki gözlükçünüze gidip sorabilirsiniz orijinale en yakın replika gözlükleri. Kendim de orijinalini kullandım 3 yıldır ancak farkı sadece garanti durumunda anlaşılabilir.

Not: Çogu Avm gözlükçüsünün orijinal Rayban diye satıp, daha sonra müşterinin garantiye yolladığında sahte olduğunu anladığı gözlüktür.
Ek bilgi:Kendi garantili orijinal wayfarerim de ortadan kırıldı cebimdeyken garantiye yolladım gelen sonucuda yazarım ama pek ümitli değilim. Sonuçta wayfarer kemik gözlük olduğu için garantilik pek birşey kalmıyor sadece menteşe arızasına bakabilirler.

Konuya ait olmasada bir görüntü verelim belki modeli bilmeyen olabilir.
http://1.bp.blogspot.com/_0FjPCtl8nP...L-WAYFARER.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum. İyi geceler