Boyner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Aynen dediğin gibi oldu . Doğru Sitelerden Doğru şekilde dediğin ne gibi biraz detay verirmisiniz ?
Google gibi düşüneceksin

Tanıtım yazısının mantığı nedir?

o sitenin sahibinin bir şekilde senin siteni beğendiğini ve o site için kendi blog yada diğer içerikli sitesinden senin sitenin faydaları veya buna benzer şeyler yazacağını düşünebilir.

ama sen 100 siteye aynı makaleyi gönderirsen manuel incelemeye girer site ve webspam ekibi basar spamı

bu aşamada senin yapman gereken nedir, tanıtım yazısı aldığın sitelerden senin dahilin dışındaymış gibi makaleler almak.

en az benzer kelimelerde 8-10 anchor şeklinde link almak bunun dışında direk url şeklinde kaynak link göstermek, "buraya tıklayın", "web site adresi" gibi türlü türlü şekilde linkler ile bunu elinden geldiğince doğalmış gibi göstermelisin.

tanıtım yazısı aldığın siteler bu iş için açılmış sadece tanıtım yazısı satışı yapılan sitelerin yanı sıra ciddi hite sahip sitelerin ağırlığı fazla olmalı

kısaca otur düşün o tanıtım yazılarını kendin satın almıyorsunda site sahibi kendi kaynak göstermek için backlink vermiş gibi gözükmesini sağla