MadLuck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam. yalnız bazı arkadaşlar fazla abartmışlar. sürekli araba alıp satan, tek hobisi araba olan birisi olarak;
kaput değişmez düzeltilir muhtemelen. far kırılmamış, radyatör bile patlamamış görünüyor. sadece ön tampon değişip kaput da düzeltilip boyanarak araç onarılır. yorumları okurken gülmekten öldüm. abartı bi durum sözkonusu değil. piyasasının 2 bin lira falan altında satarsın en fazla. can sıkıcak bi durum yok.
Doğru demişsin hocamda bunu düzeltip yapacak 1 tane yetkili servis bulamazsın. Adamlar nerdeyse çizikte bile parça değişimi yapacaklar

Bu araçta dışarıda yaptırsa belki 1500 bilemedin 2bin liraya o da orjinal far değişimi falan yaptırır da .

Serviste tampon+kaput+sol far+sol sis farı+ içeriden de değişecek bi kaç bişey bulurlar en kötü 7-8 bin masraf çıkartırlar.

Ford da bundan daha az hasarlıya 11.300tl masraf çıkardığını biliyorum.