Acrol, ilginiz için çok-çok teşekkür ederim

Adsenden sonunda cevap geldi.Olay şöyle:
Ödemeler yerinde olan makbuzu resmi belge olarak takdim etmeli + Şartlar ve Koşullar çıktısı ile bunun resmi belge olduğunu onaylamalıyım.Yarın bankaya gidicem, hayırlısı

Mail:

Yayıncılarımız ile sözleşme imzalamadığınız için bu gibi durumlarda, yayıncılarımız hesaplarını oluştururken kabul etmiş oldukları Şartlar ve Koşullar ve Google AdSense hesaplarında önceden almış oldukları ödemeleri için oluşturulmuş olan makbuzları kullanarak bu şekilde sorunları çözebiliyorlar.

Almış olduğunuz ödemeleriniz için oluşturulan makbuzlar resmi belgeler olup, Google AdSense ile çalıştığınızın kanıtlarıdır.

Şartlar ve Koşulları https://www.google.com/adsense/localized-terms adresinde bulabilirsiniz. Ödeme makbuzunuzun bir örneğini ekte bulabilirsiniz. Farklı aylara ait makbuzlarınızı bulmak için:

1. "Ödeme geçmişi" sayfanıza gidin.

2. "Önceki ödemeleri görüntüle" butonuna tıklayın.

3. Önceden almış olduğunuz bir ödemenin yanındaki "ayrıntılar" yazısına tıklayın.

4. Açılan pencerede alt kısımda bulunan bağlantıya tıklayarak ödeme mabuzunuzu görüntüleyebilirsiniz.

Bunun sorununuzu çözeceğini umuyorum. Bu konuyla ilgili sorun yaşamaya devam ederseniz, bu e-postayı yanıtlayarak beni bilgilendirmenizi rica ederim. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.