Birçok İşletme Herkesi Her esnafı içine almıyorum ama Yaptığım Muhasebecilerle esnaflarla baktığımda birçok kişi hakkınca vergisini vermiyor Devletin Kuuşu kuruşuna Aldığı memuru işçisi ve asgari ücretlisi birkaç büyük firma diyebilirim.
Vergi oranlarımızın Çok yüksek olduğunu düşünüyorum ama boynumuz da kıldan ince . Çünkü vergi vermek istemeyenler Sağlık gideri Asgari güvenlik polis yollar çeşmeler okullar şu bu tüm bunlar senin benim vergimle .
Bahanelerin arkasına sığınmaya gerek yok Herkes kendi Başına Çünkü %18 KDV %20 gelir vergisi ve Giderler Yani devlet %50 ye yakın olucak nerdeyse bilmiyorum belki ben yanlış hesapladım sitesi olanların giderleri çok az oldugu için.
Birileri vergisini verirken , Birileri vermemesi Kul Hakkı diye düşündüm Yanlış mıyım , İnsan Düzelirse derler Dünya Düzelir Biz düzelirsek Türkiye Mükemmel olur.Ama devletiminde birşeyler yapması gerek değil mi.
Sanırım Bakan Şimsek Açıklama yaptı Yakında bununla ilgili çalışma gelicek Twitter vergi kaçakcısı ilan edildi bekliyorum bakalım