Son çıkan oyunlarda sorun yaşarsınız. Sadece internet için derseniz iş görür. Sizin işlemci iki çekirdek, aynı fiyata AMD FX 6300 'lü (6 çekirdek) model araştırın derim. Ekran kartı olarakta 95$ seviyelerindeki ATI HD 7770' i tavsiye ederim.
aynı fiyata ilk olarak amd fx 6300 alıcaktım fakat uyumlu anakartlar da com çıkışı yok o yüzden intele döndüm geri, benim makinalar 1 lira atıp çalışan makinalar içerisinde paramatik ve devreler var, yoksa anakart ile işlemci dediğin gibi aynı para.
Ekran kartı ilk olarak hd 6790 yazdım fakat, ekran kartı ile power değiştirince monitorde 21,5 dan 20 ye düşünce 6000 lira gibi bir rakam oynadı, köy yerine kurulacağı için 1 lira atıp çalışan otomat pc bu daha uygun geldi, gene 1,5 sene götürür diye düşünüyorum ayrıca 5-6 ay sonra ekran kartı değiştirmek istediğim de yada i5 e çıkmak istediğim de güncelleyebiliyorum parçaları, ekran kartı 2 gb 128 bit şimdilik fena değil
zaten monitor full hd olmadığı için 1600 x de görüntü verebileceğini düşünüyorum,
ama siz genede yorumlarınızı esirgemeyin, çünkü bilgisayarları aldım bugün kargolıyorlar.