Ön çapraz ve menisküs bacaktaki en önemli şeyler . Birde tendon . Sen 3 ünden 2 sini firar etmişsin hocam . Bende basketbol oynuyorum profesyonel ve en korktugum şeyler . Büyük ihtimal muaf olursun . Askerde bir tendonun atması yada bağın kopması seni yeniden 6 ay yataga bağlar . Askerliğin süreside biter zaten ..
Hocam ön çapraz bağ koptuğu için oraya yeni bir bağ gerekliydi,bende efes pilsen alt yapıya çağırılmıştım hazırlık maçında dizim döndü,profesyonelseniz bilirsiniz ön çapraz bağ koptu , ön çapraz bağ kendini yenilemez ama tendonlar kendini yeniliyor bu yüzden bacağımdan tendon alınıp ön çapraz bağ yerine platinle tutturuldu yani tendonlarımda da sorun var henüz gelişim sürecinde

diyorum ya benim bacak bitikti allaha şükür yürüyorum 2 sene geçti ama acısı var. Bacağın 3/3'ü yok diyelim
Herşeyin hayırlısı. Sıkma canını böyle şeylerle. Patates soyma muhabbetleri eskide kaldı. geri hizmette görevlendirilebilirsin. Yazıcı olabilirsin haberci olabilirsin. Haber merkezinde görev alabilirsin. Doğru dürüst ol işini güzel yap gerisini düşünme herzaman kolaydır askerlik. Doğudada batıdada. En güzel arkadaşlıkları ve hayatı orada öğreneceksin. Hayırlı tezkereler dilerim şimdiden. Sağlıcakla git sağlıcakla gel.
Bende merak ettim haber merkezi görevi ne oluyor geri hizmet nedir ?