merhaba arkadaşlar,
bir doktor için şu özelliklerde bir siteyi drupal ile yapabilir miyim? :
1-şifre ile doktor giriş yapacak ve hastalarını takip edebilecek.
2-hastanın ad, soyad, telefon, hastalığı, tedavisi vs bilgileri olacak.
ne kadar ücret ödediği -varsa daha ne kadar alınacağı orada görülebilecek. Ay sonunda kaç hasta gelmiş ne kadar ücret ödemiş gibi bilgiler görülebilecek.
3-randevu sistemi gibi bir sistem ile hangi hasta hangi gün gelecek gibi bilgiler tutulacak.Hasta gelmeden önce siteden uyarı maili gibi otomatik bir sistemle doktora bilgi verilecek.(bu olmasa da olur)
Daha önce 3-4 ay kadar başka bir site için drupalle uğraşmış birisi olarak cms sistemlerinin içinde en esnek ve bu bahsettiğim sistemi kusursuz işleyebilecek sistem olarak aklıma önce drupal geldi. bu nedenle buraya yazıyorum.
sizin görüşleriniz çok önemli eğer drupal ile bu iş çok zor olur derseniz joomla veya wordpress ile bunları yapıp yapamayacağımı denemek istiyorum.
yukarıda bahsettiğim şekilde bir siteyi daha önce drupal ile 3-4 ay kadar uğraşmış birisi olarak cms sistemlerinin içinde en yapılabilir (özellikle sorgulamalar vs anlamında) sistem aklıma önce drupal geldiği için soruyorum.
joomla bilgim çok daha iyi aslında drupal e göre ama drupal ile önce denemek istiyorum.
not : php bilgim az.
hepsi yapılır.
mail uygulaması da yapılır.
trigger ve cron ile programlayabilirsin.
trigger ve cron modüllerinin gelişmiş seçenekleri olan versiyonlarını bulabilirsin.
event calendar gibi modüller ile bağlayabilirsen daha kullanışlı olabilir.