SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten 1 hafta kullanan kişi memnun olur haliyle , televizyon kaba bir şekilde güzel ve sadece televizyon izleyeceksen sorunsuz ama Smart TV kullanmak istiyorsanız çöp.2.200 lira verdikten sonra haliyle Smart TV'de kullanmak istiyor insan ama şu an kullanılmayacak konumda.

Şu anda mesela sizde LA serisi aldığınızda memnun olursunuz ama onun bir üst modeli çıktığında ona gelen ve aslında size de gelebilecek olan uygulamalar gelmeyince yani üvey evlat muamelesi gördüğünüzde televizyonunuzdan memnuniyetsizliğiniz başlıyor.Mesela şu an LA serisine Tivibu geldi ama LW serisinde yok.Yarın bugün atıyorum LA+ serisi çıkacak ona da Dsmart gelecek LA serisine onu vermeyecekler.

Smart TV'nin olayının ben bu tür güncellemeleri almak olduğunu düşünüyorum , üst modellere yazılımsal olarak bir şey geldiğinde alt modellere de gelmeli , en azından bir süreliğine yoksa Smart TV'lerin Tüplü televizyonlardan ne farkı kalır ki ?

LG TV sahibi olduğum için Samsunglar ne durumda sadece medyadan takip ediyorum ama samsung donanım upgrade desteği bile veriyor ;

http://www.samsung.com/us/video/tvs-...es/SEK-1000/ZA

Ne kadar yararlı ne kadar etkili bilmiyorum ama LG'de hiç bir atılım yok.Resmen eski televizyonunu at yenisini al havasında takılıyorlar.Haliyle can sıkıcı bir durum.

Özet olarak , Televizyonu sadece kanal yayını izlemek için alıyorsanız alın tavsiye ederim , hiç bir sorun yaşamadım bu zamana kadar ve 2.5 yıldır servis dahi görmedim. Lakin ben Smart TV'ye para veriyorum bunu da etkili bir şekilde kullanmak isterim yarın bir gün yeni uygulamalar gelirse onları da almak isterim diyorsanız uzak durun.
haklısınız hocam.. smart tv aldıktan sonra her türlü işlevini sorunsuz bir şekilde kullanmak ister insan..