Haklısın kardeşim, ödemeler gelmiş veya yatmış şeklinde diğer üyeler de yazmışlar onlara göz gezdirdim. Hatam banka hesabını kontrol etmeden yazmam, o hataya da resmi tatilden dolayı düştüm. Benim asıl takıldığım nokta sallıyor, bol keseden atıyor tarzında edepsiz konuşmalarda bulunmaları. Yoksa böyle düzgün bir şekilde ifade edilse ben de eyvallah bakmamışım yanılmışım derdim. Düzgün üslubun için özel olarak teşekkür ederim sana, keşke herkes böyle sağduyulu olabilse ve fikirleri olmadıkları insanlar hakkında "sallamak"tan "çirkin ifadelere" yer vermekten kaçınsalar.
İnsanların sinirle bir anda onları yazmalarını normal karşılaman gerekir yazdığını okuyunca bende hemen banka hesabına bakardım insanların çok fazla sıkıntısı var para bekleyen o yorumu yazan kişi çok samimi olduğum ve 15.000tl üzerinde para bekleyen ve editörlerin baskısı ile karşı karşıya kalan birisi senin yazını okuyup paralar yatmış diye kendisine baskı yapılmadığını da sen bilemezsin senin yazına bakarak yada kanarak bizzat facebookdan bende yazdım paralar yatmış kontrol et diyerek

insanları zor durumda bıraktın açıkcası 1 mesajınla onunda küplere binerek yazması bunu haksız da değil bize ispatlamak zorunda kaldı para gelmediğini ben yakın arkadaşıyım hadi eyvallah

ya ödeme bekleyen editörler ? ve diğer kişiler ?