Kıcı kırık uzman çavuş dediğin bu tsk nın butun yukunu çekiyor.Ama haklısın anadoludan kopup gelen garıban ailenın cocugu kıçı kırık oluo..babası çiftci çoban oldugu için milletin gözünde değeri olmuyo...Sizin gibi zihniyette olanlara üzülüyorum.Uzman çavus da bir subay kadar iş yapara tsk da ama anlayana ulan kaç kere bır subay gelıp senın halini hatrını sorar iyi ya uzman gelır senle muhabbet eder sana değer verırı senınle beraber nöbet tutar destek olur.O zaman da böle sizi uzmanı begenmezsiniz uzman çavuşlarda sizi ezmeye bagırıp çagırmya başlasa o zaman kıymetı olur ...
Benim doğuda dağların zirvesinde g.tm çıkıcak, sonra o yorgunlukla gelicem birde uzmanın triplerini çekip yat komutunumu uyguluycam, yok öyle bi dünya.( Tabi sözüm tüm uzmanlara değil, 10 numara delikanlılarıda var ama k.bakmada dostum kendini beğenmiş tek pırpırlı şahsiyetlerde mevcut.)
Ben onu bunu bilmem, 88/2 yaptım. Uzman çavuş bize yat komutu veremezdi, zaten kimse yatmazdı :P
Ben piyadelerde gördüm bunu tabi adamların anasını ağlatıyorlardı dağın başında, ulan vicdansız adam ailesini bırakmış vatan için gelmiş ederi olmayan bir sebeb yüzünden taşın toprağın içinde süründürmekte neymiş.
Benim bu anlattıklarım üst bölgesinde olan olaylar, normal bir kışla yada bölük'de değil, dikkat et. Pusudayız ve üst bölgesindeyiz.