@Baris13;

Teşekkür ederim hocam.Yalnız bu sorgulama işlerini hep mutsuz olup yalnız kaldığımda yapıyorum.Yani mutsuzumdur ama yanımda sınıftan arkadaşlar falan vardır böyle aklımda sorgulama yapmak yerine muhabbet sohbet ederiz.Veya mutlu olurum yalnız olurum yine bu tarz şeyler sorgulamam.Benim içinde beyin jimnastiği oluyor Olgunluk cidden bizim okullardaki öğrencilerdeki büyük bir sorun.Yani diğer anadolu liselerinde falan nasıl bilmiyorum ama bizim okullarda yapılan espriler genellikle birbirini aşağılama üzerine kurulu.Derste birisi diğerini gömüyor bir kahkaha bir tufan sonrasında diğeri bir şey diyor onla alakalı yine bir kahkaha bir tufan.Yani hadi şimdi sınıftaki arkadaşın (akraban değil ailenden değil) yarın öbür gün aile içerisinde nasıl espri yapacaksın?Espri ve pratik cevaplık anlamında idolüm cem yılmaz ve tolga çevik lakin hiç pratik cevap değilim ve doğru dürüstte espri yapabildiğimde yok

Dün Sıla'nın ücretsiz konseri vardı oturduğum semtte(İzmir/Gaziemir).Arkadaşlar gel takılırız falan dediler(Tümü erkek ) Sırf belki bir nasip kısmetimiz açılır diye gittim.(Aslında biraz kız göreyim diye gittim ne yalan söyleyeyim.Öyle 2 dakikada nasıl kızı etkileyebileceksem) Cidden çok güzel kızlar vardı.Yanında 10 tane kız olan elemanlarda vardı bizim gibi saplarda.Anladım ki bu hayatta hep saplar olacak sen ya bir şeyler yapıp sap olmayacaksın ya da sap olmaya mahkum kalacaksın

Bizimkilere dershaneye gitmek istiyorum dedim lakin maddi durum biraz sıkıntılı o yüzden youtube-adsense-admob'a girişmeyi düşünüyorum.Asıl amacım matematik,fizik ve yazılım geliştirme üzerine yoğunlaşmak ama yinede şöyle aylık 1000-2000 lira kazanç hem benim için hem ailem için çok iyi olacaktır.

@abcgrup;

Her gün sonunda şükretmeye çalışırım hocam.Hele ki sağlık,huzur,mutluluk bunlar para ile satın alınamayacak şeyler.Benim ilerde Allah korusun(Allah kimseye göstermesin) engelli olduktan sonra trilyonlarım olsa ne farkeder?Yalnız bir de gerçek var.Aslında günümüzde bir çok hastalığın çözümü var lakin herkesin faydalanma hakkı yok.Bazen haberlere çıkıyor japonlar göz yaptı şu bilim adamları şunu yaptı.Bu adamlar göz yapacak seviyeye geldiyse etten kol,bacakta yapmışlardır da herkese yaparlar mı orası ayrı mesele?Bir gücün olacak ki sen o doktorları yönetenlere söz geçirebilesin.

Para insanoğlunun ürettiği en büyük silah bana göre tabi kullanabilene göre.Ki lakin her şey para değildir orası ayrı mesele