daracablack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo hocasına ait seo kitapları okuman her türlü faydana olacaktır
Teşekkür ederim, son kitap sanırım kaldırılmış satıştan.

Setindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni nesil seo kitabını aldım %80'ini okudum..
Eğer orta düzeyde bilginiz var ise kitaptan çok fazla birşey beklememenizi tavsiye ederim. Malum yazan bilgiler internette olan bilgilerle hemen hemen aynı.
Ekstra bilmediğim black hat'a kaçabilecek türden bilgiler vardır belki diye aldım ama bilmediğim hiçbirşey çıkmadı içerisinden.
Kitap kötü diyemem, okuması son derece eğlenceli ve akıcı bir dille yazılmış.. 10 TL'ye geldi kitap bana, 10 TL'ye alınabilecek en iyi kitaplardan bir tanesi diyebilirim.
SEO konusunda en iyi kitap, genelde ingilizce yazılmış kitaplar oluyor, Türkiye'deki türkçe yazılmış kitaplarda şimdiye kadar mükemmel diyebileceğim bir teknik göremedim malesef.
Anlıyorum, güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Kendi sitelerimde orta seviye seo teknikleri kullanıyorum yani bilgim var, ancak insan bilgiye aç, aceba daha farklı gözümden kaçırdığım yada ilave etsem daha iyi olabilecek şeyler varmı bunu araştırıyorum.İnternette yer alan konular var ama pc başına geçince onları okumaya bir türlü fırsat bulamıyorum

yakoSin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işler kitapla öğrenilecek işler değil. İş başında, yaparak, yaşayarak öğrenmek lazım.
Mutlaka, ancak ben zaten kendime yetecek kadar teknikleri biliyorum, sadece kullanabileceğim extra bilgiler arıyorum.

farukbugur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef öyle görünüyor. Ama bu reklam işine destek olmamak için size son cevabım bu.
Sorun değil hocam, her konuda mutlaka bu tarz yaklaşımları gösteren birisi olmak zorunda buda sizsiniz!

Kimsenin reklamını yapmaya ihtiyacım olmaz varolan kitap yazarlarının birisi ilede merhabam dahi yok yahu arkadaş artık fikirdemi almayalım burası webmaster platformu değilmi insanlar bilgilerini paylaşmak için kullanmıyormu burayı, bir kitap almayı düşünüyorum ve bunun için gerekli arkadaşlardan bilgi almak istedim bunun neresinde reklam? Kitap ismimi yazdım ne yaptım?