AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu senin hitinle ne alakasi var, sana orda ornek verdik isiniz gucunuz sekil yapmakta. Verdigim ornegi daha kavramadan gelmissin hit gosterisi yapisun. sana diyorum ki bi tek sen degilsin boyle oynamalar olan. daha surda kac saat olmus isi google guncellemesine getirdiniz. Kurdugunzu cumlelerin biraz ayari olsun. Kaynak desen yok bisey yok, hitin dusdu diye google guncellemeis var zannediyor insanlar durup dururken acaba benim siteme de bisey oldu mu havasi olusturuyosunzu ortalikta. Laf yetistirmeye calisacagina, usturuplu biraz konu acin.

adamin hiti cikar sorun olur mu der, hiti duser sorun olur mu der, 3 lira az kazanir kazanclar dustu der, 10 lira kazandimmi banlanirmiyim der... Arkadas biraz bi bakin duruma nasil gidiyor stabil mi degil mi. Insanin surda 1 dakikasi 1 dakikasini tutmuyo da, hele bi soluklanin bi bakin bakalim ne oldu ne bitti. Insanlari sacma sapan telaslandiriyosunuz. Hiti dustu ee? Guncelleme geldi. Biraz yavas...

Derdim aynı problem başkalarında var ise 301 ile yola devamdır sadece. verdiğim tarih ve saatte güncelleme olmuştur. Tek site değil farklı host firmalarındaki onlarca büyük sitelerimiz ciddi etkilendi. Bir kaç saat dediğiniz sürede 500 tl civarı kaybımız var.