cankutay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadasim en basta yazdigina katilmiyorum allah herkese cok versinde google sizi mecburmu tutuyor benim kodlarimi sitenize ekleyinde para kazanin diye?Memnun degilsen kaldir kodlari git sabahtan aksama kadar benim yaptigim gibi 9 saat iste calis para kazan o zaman anlarsiniz azda olsa google kazandiginiz paranin degerini.Ekle kodlari elalem gelsin tiklasin yattigin yerden para kazan ondan sonra kazanilan parayi begenme arkadaslar dahada acik konusayimmi kimse kizmasin bana ama malesef Türkiyede yasayan cogu insan kolay yoldan para kazanmayi cok seviyor-
konuda bir teklif vermişsin almanya ya taşıyak hesabını %10 alırım demişsin sende çok seviyosun kolay para kazanmayı sanırım. Babamın bir lafı var Bir usda ne kadar iyi biliyosa okadar usdadır yani birini yaptıgı işi aşalamayın kötülemeyin. Öle basit degil Bu işler dışardan bakıldıgı gibi degil üst konuda tbm konusu var madem tıklanıp az paralar kazanınca TBM nasıl düşük diye Konu aça biliyosan Bu sekildede Burda böle bir yorum yapma hakına sahip degilsin ilk önce kendini bir tart sonra el alemin yatarak kazandıgı paraya laf at çok ayıp bişey burası yardım forumu webmasder forumu adama sorman gerekriken bu hiti nasıl yaptın maşalah demen gerekirken adama atarlanıyosun