Arkadasim en basta yazdigina katilmiyorum allah herkese cok versinde google sizi mecburmu tutuyor benim kodlarimi sitenize ekleyinde para kazanin diye?Memnun degilsen kaldir kodlari git sabahtan aksama kadar benim yaptigim gibi 9 saat iste calis para kazan o zaman anlarsiniz azda olsa google kazandiginiz paranin degerini.Ekle kodlari elalem gelsin tiklasin yattigin yerden para kazan ondan sonra kazanilan parayi begenme arkadaslar dahada acik konusayimmi kimse kizmasin bana ama malesef Türkiyede yasayan cogu insan kolay yoldan para kazanmayi cok seviyor-
Yok arkadaş, yemin ediyorum sayıyla geliyorsunuz şu foruma.
Kodları ekliyormuşsun, yattığın yerden para kazanıyormuşsun. 9 saat çalışıyormuş, senin gibi çalışacakmışız.
Ben sabah 8, akşam 8; 12 saat mesai yapıyorum özel sektörde. Ondan kalan zamanımı da internet sitelerimde harcıyorum. Özel sektörden kazandığım maaşım kadar da internetten kazanıyorum. İnsanlar normal işlerinden daha çok çalışıyorlar internetten kazanmak için. Verilen her bir emeğin değerine paha biçemezsin. Onu geçtim bu şekilde saygısızlık yapamazsın.
Sen kimsin ki insanları bu şekilde yargılayabiliyorsun? Almanya'da yaşayan Türkler çok kolay yoldan para kazanıyor. Orada yaptığınız işlerin 10'da 1'ini burada yapabilir misiniz? Aynı parayı kazanabilir misiniz? Diyor muyuz biz size?
Yazık.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:08:47 -->-> Daha önceki mesaj 16:38:11 --
Ayrıca, bu kadar yazmayı biliyorsun, tbm'ler ile ilgili konu açmışsın daha önce.
https://www.r10.net/google-adsense/96...den-boyle.html
Sen niye şükretmedin de tbmler düşük diye konu açtın? diye sorarlar adama.