Watchmen35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam çeviremedim ama sanırım kredi kartı fotokopisini (kopyasını) atmadınız

However as mentioned in our previous email, we shall again require your credit card copy as the last four digits of your card was not visible

Geçen mailde belirttiğimiz gibi kredi kartı kopyanıza ihtiyacımız var kredi kartınızın son 4 harfi görünmüyor yazmışlar.

Bunun yanı sıra kredi kartı kopyasıyla birlikte imzalı ehliyetiniz, kimliğiniz veya pasaportunuzuda yollarsanız yolladğınız authorization letter (yani dünkü dökümandan bahsediyor ıslak imzanız olan) ile onaylama yapacağız diyorlar.
Hocam bu firma nasıl bir firma Allah aşkına beni fena sinir ettiler nereden bulaştım yazıklar olsun banada.Dün gittim kafeden o yazdıklarının çıktısını aldım koskoca imzada attım gayet net şekilde imzada gözüküyor kimliğimin resmini attım net hemde herşey net şekilde gözüküyor..Sadece kredi kartı resmini atmadım şimdi ne atacağım ben bunlara tam olarak hiçbir yurtdşı firmada böyle uğraşmadım keşke domaini silselerde başka firmadan gidip 20 tlye reglesem ona bile razıyım ama yukarıda arkadaşlar silmezler yazmış nediyim ben bunlara bilemiyorum ki İngilizcemde yok..