Site Adresi : @sari_simsek Nicki Arkadaşa Satıldı. Hayırlı Olsun.
Site için İstenen Fiyat : 200 TL (Tek Fiyat)
Sitenin Aylık Getirisi : Günlük 0,20 - 0,50
Sitenin Açılış Tarihi : 7 Aylık
Kategori, Sitenin İçeriği Nedir : Flash Oyun Sitesi
Günlük Hit Sayısı : 40 - 80
Ziyaretçi Kaynağı : %90 Google - %10 Yandex
Domainin Yaşı ve Pagerank Değeri : 7 Aylık --- Pr 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : Komple
Hosting dahil midir : Dahildir.
Banlı olduğu sponsor var mı : Herhangi bir banlı olduğu yer bulunmamaktadır.

Önemli Notlar
Merhaba Arkadaşlar,

Büyük emekler harcadığım flash oyun sitemi maalesef yeni bir projeye geçecek olmam sebebiyle satılığa çıkartıyorum. Sitede toplamda 400 küsür oyun bulunmaktadır. Ve bu oyunların tamamı benim tarafımdan %100 Özgün olarak yazılmıştır.

Ayrıca siteme özel bir logo ve tema yaptırılmıştır. Yani sitede ki her şey tamamiyle özgündür. Site için ''kral oyun'' kelimesinde çalışma yaptırılmış ve 4. sayfaya kadar site getirilmiştir. Siteye eklenen bir çok oyun ilk 3. sayfa içerisinde yer almaktadır. Siteyi alacak arkadaşlar yapacakları seo çalışmaları ile çok rahat bu oranları yükseltebilirler. Benim seoya ayırcak bütçem olmadığı için siteye sadece 3 haber sitesinden tanıtım yazısı alabildim.

Tüm bunların yanı sıra siteye ait 4k beğenili Facebook sayfası bulunmaktadır. Bir şuan siteye Adwords reklamı verilmiştir. Reklam'ın şuan için 40 Tl bütçesi kalmıştır. Reklam verildiği sırada site günlük 1,5 Tl ile 2 TL arasında kazanç sağlamaktaydı ve günlük hiti 200 - 250 arasındaydı. Halen reklamlar devam ettiği için hit seviyesi bu şekilde devam ediyor...

Kısaca siteye yaptığımız masrafları sıralarsak ;
- That's WP Dynamite Eklentisi = 100 TL (Eklenti + Kurulum)
- Tema + Logo = 60 TL
- Otomatik Etiket Eklentisi
- 3 Haber Sitesinden Tanıtım Yazısı = 50 TL
- Forum Tanıtımı = 10 TL

Yukarıda belirttiğim şekilde siteye toplamda 220 TL masraf yapılmıştır. Fakat alacaklı arkadaşı düşünme sebebim ve kolay satılması isteğimden dolayı siteyi tek fiyat olarak 200 TL'ye satıyorum. Lütfen 200 TL'nin altında fiyat teklifinde bulunmayın.

Gerçekten siteyi incelediğiniz zaman kaliteli olduğunu göreceksiniz. Sitede ki tüm oyun resimleri özenle eklendi. Tüm oyun resimlerine logo eklendi. Bir çok oyunun videosu çekildi. Yani siteye gerçekten çok emek verildi. Fakat bende proje bitmiyor Yeni bir projeye başlayacak olmam bu sitenin satılmasına neden oldu. Bu sebepten siteyi alan arkadaş gerçekten memnun olacaktır.